İÜ TBMYO Müdürü Prof. Dr.Erdoğan Köse Teşekkür Belgelerini Verdi

İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) Elektronik ve Otomasyon Bölümü Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen 1. Medya Günleri’nin başarıyla tamamlanmasının ardından Yüksekokul Müdürü Prof. Dr.Erdoğan Köse, program öğretim elemanlarına teşekkür belgesi verdi.

Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı Başkanı Doç.Dr.Özgü Yolcu, Öğretim Görevlisi Hasan Yaman, Okutman Bahar Söz ve Okutman Süha Taşköprülü teşekkür belgelerini 21 Haziran 2016 tarihinde Yüksekokul Müdürü Prof. Dr.Erdoğan Köse’den aldı.

Prof. Dr.Erdoğan Köse, sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrenciler için büyük önem taşıdığını ifade ederek, bu çalışmaların devam etmesini beklediğini dile getirdi.

1.Medya Günleri, Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı tarafından 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında organize edilmişti. Bir hafta boyunca iletişim sektörünün önde gelen isimlerinin ve akademisyenlerin katıldığı work-shop ve söyleşilerin yanı sıra film gösterileri gerçekleştirilmişti. Etkinliklere programın tüm öğrencileri katılmıştı.

29/06/2016