Sinema İletişiminde Tasarımın Önemi Work-Shop’u Düzenlendi

Yrd. Doç.Dr. Süleyman Türkoğlu, “Sinema İletişiminde Tasarımın Önemi ve Uygulamalı Örnekler” adlı work-shop’ta tasarım yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

İÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Süleyman Türkoğlu, 12 Nisan 2016 tarihinde Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı öğrencileriyle bir araya geldi. Düzenlenen work-shop’a öğrencilerin yanı sıra Program Başkanı Doç.Dr.Özgü Yolcu, Program öğretim elemanları Öğr.Gör.Hasan Yaman, Okutman Süha Taşköprülü, Okutman Bahar Söz katıldı.

İÜ TBMYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen work-shop’ta CD Kapak Tasarımlarının nasıl geçekleştirildiği adım adım uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi. Hazırlanan tasarımların CD etiketlerine nasıl basıldığı gösterildi. Öğrenciler, hazırlanan tasarımları tek tek inceledi. Yrd. Doç.Dr. Süleyman Türkoğlu daha sonra öğrencilere kendi portfolyolarını hazırlarken nelere dikkat edecekleri ile ilgili bilgiler verdi. Portfolyo klasörlerinin sunumu için tasarım örneklerini adım adım uygulamalı olarak öğrencilere gösteren Yrd. Doç.Dr. Süleyman Türkoğlu, daha sonra da tasarımlardan çıktı alma aşamasını anlattı. Hazırlanan tasarımlar öğrenciler tarafından incelendi.

Etkinlik, Program Başkanı Doç.Dr.Özgü Yolcu tarafından Yrd. Doç.Dr. Süleyman Türkoğlu’na teşekkür edilerek hediye verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

23/06/2016