1. Medya Günlerinin Logo ve Afişlerini Öğrencilerimiz Tasarladı

İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı tarafından organize edilen 1. Medya Günleri’nin logo ve afiş tasarımları programın öğrencileri tarafından yapıldı.

2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 1. Medya Günleri’nin logosu, Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencisi Alp ÖZATA tarafından tasarlandı. Tasarımda, 1. Medya Günleri kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan öğrenci projeleri yarışmalarının branşları vurgulandı. Logoda Kısa film, Televizyon Programı, Radyo Programı, İnternet Kanalı, İnternet Haberi, Portfolyo blog sitesi ve Fotoğraf branşlarının her birini sembolize eden ikonlar kullanıldı. İletişim sektörünün dinamizmini ve zenginliğini vurgıulamak için farklı renkler kullanıldı. Alp Özata tarafından tasarımı ve uygulaması yapılan logo, 1. Medya Günleri’nin davetiyelerinde, afişlerinde ve internet duyurularında kullanıldı.

1. medya günleri logo manşet

afiş alp

1. Medya Günleri için ikinci afiş ikinci sınıf öğrencilerimizden Eren AKTAŞ, Cihan Enes MOĞOLKOÇ ve Burak KAYA   tarafından hazırlandı. Afişte, kısa film çalışmaları öne çıkarıldı.

afiş eren

10/05/2016