Birinci Medya Günleri Başlıyor

İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı tarafından organize edilen 1. Medya Günleri 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 1. Medya Günleri kapsamında iletişim sektörünün önde gelen isimlerinin ve akademisyenlerin katıldığı work-shop ve söyleşilerin yanı sıra film gösterileri gerçekleştirilecek.

Etkinlik, 2 Mayıs 2016 tarihinde saat 10:00’da İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak. Açılış töreninin ardından 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde sosyal sorumluluk ödülü alan, İstanbul Üniversitesi ile Akdeniz Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyeleri tarafından çekilen “Uzun İnce Bir Yoldayım” isimli kısa filmin İstanbul Galası gerçekleştirilecek. Film gösteriminin ardından Yapımcı Elif DAĞDEVİREN’in konuk olacağı söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşinin Moderatörlüğü’nü İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Rektör Danışmanı Prof.Dr.Ergün YOLCU yapacak.

BIRINCI_MEDYA_GUNLERI_PROGRAMI

Program Başkanlığı