Bahar Madazlı Söyleşisi

“Yoldan Çekilin, Hedefteyim” kitabının yazarı Bahar Madazlı, çözüm odaklı yaklaşımı anlattı.

“Yoldan Çekilin, Hedefteyim” kitabının yazarı Bahar Madazlı, “Sorunun Değil, Sonucun Parçası Ol” konulu kişisel gelişim eğitimi verdi. Söyleşiye İletişim Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı öğrencileri de katıldı. 25 Şubat 2016 Perşembe günü İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan söyleşinin sonunda Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Ümit Sarı tarafından Bahar Madazlı’ya teşekkür plaketi verildi.

Bahar Madazlı daha sonra İÜ Web TV’nin programına katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bahar Madazlı kimdir?

Bahar Madazlı 9 Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduğu gibi soluğu şantiyede işe başlamakla aldı. Aynı zamanda bir eğitim kurumunda “yazılımcı” unvanı verilen kısa bir eğitim aldı.Eğitimin sonunda “Programcı Yardımcılığı ” ile başlayan iş hayatı bamaklarını bir bir tırmandıktan sonra elde ettiği ve uzun yıllar boyunca  sürdürdüğü “Yazılımdan Sorumlu Müdür Yardımcılığı” ile son buldu.

Madazlı Türkiye’de ilk defa kullanılan EFT programınınilk yazılımcılarından biridir. TÜBİTAK’tan destekli birçok projeye imzasını atan Bahar Madazlı’nın en zor görevlerinden biri de başında bulunduğu yazılım departmanının TÜBİTAK tarafından yerinde AR-GE departmanı olarak onaylanmasını sağlaması idi.

Bahar Madazlı,“Yoldan Çekilin, Hedefteyim” kitabının yazarıdır.

İş hayatına devam ettiği yıllarda kurumsal bir dergide yazdıkları ilgi ile takip edilen Bahar Madazlı Evli ve ikiz erkek çocuk annesidir.

iletişim fakultesi

23/02/2016