Radyo Televizyon Teknolojisi Programı’nda Kamera ve Kurgu Eğitimi Verildi

İÜ TBMYO Radyo Televizyon Teknolojisi Programı için İÜ SKS aracılığıyla alımı gerçekleştirilen yeni Kamera ve ekipmanları ile Kurgu Ünitesinin kurulumunun tamamlanmasının ardından program öğretim elemanlarına yeni sistemlerin kullanımı hakkında hizmet içi eğitim verildi.

12 Haziran 2015 tarihinde Yrd.Doç.Dr.Onur Akyol tarafından verilen Kamera ve ekipmanları eğitimi, Radyo Televizyon Teknolojisi Programı Kamera Laboratuarı’nda gerçekleştirildi. Kamera ve ekipmanlarının yeni özelliklerinin anlatıldığı eğitime Program Başkan Vekili Doç. Dr. Özgü Yolcu, Okutman Ş.Süha Taşköprülü, Okutman Bahar Söz ve Kamera derslerini vermekte olan Öğretim Görevlisi Hasan Yaman katıldı. Yeni Kamera ve ekipmanları, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı ile birlikte kamera dersi ve öğrenci projelerinin hazırlığı aşamasında kullanılacak.

3 Temmuz 2015 tarihinde Radyo Televizyon Teknolojisi Programı Sınıfı’nda gerçekleştirilen Kurgu eğitimi, Uzman Emre Usluer tarafından verildi. Kurgu ünitesinin yeni özelliklerinin anlatıldığı eğitime Program Başkan Vekili Doç. Dr. Özgü Yolcu, Öğretim Görevlisi Hasan Yaman, Okutman Ş.Süha Taşköprülü ve Kurgu Teknikleri I ve II derslerini vermekte olan Okutman Bahar Söz katıldı. Yeni Kurgu Ünitesi, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı ile birlikte kurgu dersi ve öğrenci projelerinin hazırlığı aşamasında kullanılacak.

Fotoğraf: Seyithan Balsever

20/07/2015