Program Başkanımız Yrd.Doç.Dr. Nalan Doğan MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları Kariyer Günleri 2’ye Katıldı

Milli Eğitim Vakfı (MEV) Koleji Özel Büyükçekmece Okulları tarafından 05 / 03 / 2015 tarihinde MEV Koleji Özel Büyükçekmece Yerleşkesinde düzenlenen Kariyer Günlerinin ikincisine İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ceyhan KANDEMİR, Yrd. Doç. Dr. Mesut AYTEKİN, Yrd. Doç. Dr. Onur AKYOL ile İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden Program Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nalan DOĞAN ile İletişim Bilimci Yalçın ARI konuşmacı olarak katılmışlardır.

Katılımcılar kariyer planlaması ve meslek seçimi noktasında öğrencilere aldıkları eğitimler ve şu an yaptıkları işler ile ilgili bilgiler verip ardından öğrencilerin sorularını cevapladılar.

11/03/2015