ÖNEMLE DUYURULUR ( Üç Ders )

ÖNEMLE DUYURULUR

YÜKSEKOKULUMUZDA 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ

MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVI 09-13 TEMMUZ 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVINA KİMLER GİREBİLİR:

• DÖNEM FARKETMEDEN MEZUNİYETİ İÇİN (STAJ HARİÇ)  SADECE 3 (ÜÇ) DERSİ KALAN ÖĞRENCİLER (YANİ 1, 2 VEYA 3 DERSTEN DERS DEVAMI OLUP, BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLER MÜRACAAT ETMELERİ HALİNDE.
  • MEZUNİYET AGNO’SU 2.00’NİN ALTINDA KALAN ÖĞRENCİLER DE DD VEYA DC NOTU ALINAN DERSLERDEN MÜRACAAT ETMELERİ HALİNDE SINAVA GİREBİLİRLER.

MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVINA KİMLER GİREMEZ:

DAHA ÖNCE ALINMAMIŞ VEYA DEVAMSIZLIKTAN KALINAN DERS/DERSLER İÇİN ÜÇ DERS SINAVI HAKKI YOKTUR.

SINAVLAR PROGRAM BAŞKANLIKLARI TARAFINDAN YAPILACAK OLUP, SINAV PROGRAMINI KAYITLI OLDUĞUNUZ PROGRAMIN WEB SAYFASINDAN YA DA PROGRAM PANOSUNDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

MÜRACAAT EDECEKLER ÖĞRENCİ BÜROSUNDAN ALABİLECEKLERİ DİLEKÇEYİ EKSİKSİZ DOLDURARAK 04 HAZİRAN-02 TEMMUZ 2018 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİ BÜROSUNA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

23/05/2018