2016-2017 Güz YY Ders seçimlerinde dikkat edilecek hususlar

2016-2017 Güz Döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ders seçimlerinde aşağıdaki notlara dikkat etmelisiniz.

2016 girişli öğrenciler için (yeni kayıt yapan öğrenciler)

1- Aşağıda bulunan tüm dersleri seçmeniz gerekiyor (Yatay geçiş ve Af öğrencileri hariç) (1. sınıf Güz)
Grup 1 ve Grup 2 den sadece 1 ders seçmeniz yeterli.

2- Danışman onayı yapıldıktan sonra (Kesin kayıt ) Harç yatıracaksınız (1. öğretimler harç yatırmıyor).

3- Dekont ve Ders alma listesini belirtilen tarihlerde danışmanınıza onaylatmanız gerekiyor.

1. sınıf

2015 ve öncesi girişli öğrenciler için (eski öğrenciler)

1- Beden eğitimi veya güzel sanatlar derslerinden birini alıp geçtiyseniz diğerini almanıza gerek yok.

2- Afet kültür veya şehir kültür istanbul derslerinden birini alıp geçtiyseniz diğerini almanıza gerek yok.

3- FF gelen derslerinizin tümünü almak zorundasınız.

4- ortalamanız 1.8 in altında ise 2. sınıftan sadece seçmeli dersleri alabilirsiniz. Zorunlu dersleri alamazsınız. 1.8 in üzerinde ise krediniz yettiği kadarı ile 1. sınıftan kalan dersleri, zorunlu dersleri ve seçmeli dersleri almanız gerekiyor. (Seçmeli dersler)

5- Ağırlıklı genel not ortalaması 1.8 i geçenler aşağıdaki (2. Güz dönemi) derslerini alması gerekiyor.

6- Ders seçimlerinizi yaptıktan sonra Danışman onayı olması gerekiyor. Derslerinizin bir kısmı onaylı geri kalanı red ise sorun var demektir. Okula gelmeniz gerekiyor.

7- Danışman tüm dersleri onayladıktan sonra harçlarınızı yatırmanız gerekiyor.(1. öğretimler harç yatırmıyor).

8- Harç yatırdıktan sonra dekontu ve Kesin kayıt Yapıldı yazan ders kayıt çıktınızı okula getirip danışmanınıza onaylatmanız gerekiyor.

2.sınıf 2.sınıf_Seçmeli dersler

01/09/2016