2016-2017 Güz Dönemi Kayıtlarında Seçilmesi Gereken Dersler ve Genel Bilgi

2016_2017_GuzDönemi_SecilecekDersler

Üstteki dosyada seçilmesi gereken dersler belirtilmiştir. Öğrencilerin sadece listedeki dersleri seçmeleri gerekir aksi  takdirde açılmayan dersi seçmeniz mezuniyetiniz önünde büyük bir engel teşkil edecektir.

İkinci sınıflar İçin:

1. Ortalaması ilk dönem 1,80 ve üzeri olan tüm öğrencileri sadece 1. sınıftan FF (Kaldıkları) dersleri ve 2. sınıf için açılacak olarak belirtilen tüm dersleri seçmelidirler.
  2. Ortalaması geçen sene ilk ve ikinci dönem 1,80’nin altında olan öğrenciler sadece 2. sınıftan dersin adının yanında  ( X ) işareti olan dersleri seçebilirler ve ayrıca birinci sınıftan FF dersleri seçmek zorundalar. Son olarak isterlerse DD veya DC olan dersleri seçebilirler.
  3. Geçen sene aldığınız dersin mavi olması ve karşısında zorunlu yazması, dersi almak zorunda olduğunuz anlamına gelmemektedir. Zorunlu diye belirtilen açıklama sadece dersin türünü ifade etmektedir. Dersi isterseniz seçebilirsiniz.İsterseniz de Seçmeyebilirsiniz.
06/09/2016