2013-2014 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYITLAR

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda Yeni Kayıtlar 02.09.2013 – 06.09.2013 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi`nde Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 YENİ KAYIT KILAVUZU için aşağıdaki linke Tıklayınız.

06 Eylül 2013 Cuma günü saat 17:00’a kadar “Kesin Kayıt Evraklarını” teslim etmeyenler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

Aşağıda YENİ KAYIT KILAVUZU`ndan Alıntılar Mevcuttur. Daha Detaylı Bilgi için Yukarıdaki Linkte BulunanYeni Kayıt Kılavuzunu İnceleyiniz.

İNTERNET ÜZERİNDEN ÖNKAYIT KILAVUZU

1) Ön kayıt Kılavuzu 12 Ağustos 2013 tarihinde aşağıdaki TIKLAYINIZ linkinde yayımlanacaktır.

2) Ön kayıt işlemleri 26 Ağustos 2013 tarihinden itibaren internet üzerinden yapılabilecektir.

İnternet Üzerinden Ön kayıt Kılavuzu için TIKLAYINIZ

ÖSYS İLE KAYIT İÇİN;

1) ÖSYS Sonuç Belgesi (internet çıktısı sınav sonucu ile kayıt yapılacaktır)

2) Lise Diplomasının aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı

(Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

3) Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için)

4) Askerlik Durum Belgesi (Askerlik durumları, fakülte/yüksekokul görevlileri tarafından http://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinden sorgulanacaktır. Haklarında “Kaydında sakınca yoktur” ibaresi bulunan yükümlülerden askerlik durum belgesi istenilmeyecektir)

5) İkamet Adresi Beyanı (Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ)

6) 8 adet 4.5 x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son 6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızı-soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız)

TÜRKİYE BURSLARI İLE KAYIT İÇİN ve  İÜYÖS İLE KAYIT İÇİN BİLGİ VE BELGELER KILAVUZDA MEVCUTTUR.

ik  Bilimler Meslek Yüksekokulu;  Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı, Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Su Altı Teknolojisi Programları için Gereki Özel Belge ve Durumlar için YENİ KAYIT KILAVUZU SAYFA 9`da Yer Almaktadır.

06/08/2013