Yaz Okulu Duyurusu

Başka üniversitelerden Yaz Okulundan ders almak isteyen öğrenciler için;

1. Yaz Okulundan ders almak isteyen öğrencilerimiz Ders alacakları Üniversiteden  onaylı ders içerikleriyle birlikte web sayfamızdaki dilekçeyi yada Öğrenci Büromuzdan temin edecekleri dilekçeyi eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.
  2. Onaylı ders içerikleri ve dilekçeyi  Program Başkanı tarafından incelenmek üzere Program Başkanına teslim etmeleri gerekmektedir.
  3. Program Başkanı  tarafından ders içerikleri incelendikten sonra uygun görülmesi halinde gerekli yerler doldurularak Program Başkanı tarafından imzalanması gerekmektedir.
  4. Program Başkanı tarafından müracaatı onaylanan öğrencimizin yaz okulu dilekçesini   en geç 14 Temmuz 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Öğrenci Bürosuna teslim etmesi lazımdır.

İlgili dökümanlar:

yaz okulu esasları