Program Hakkında

PROGRAM HAKKINDA
Elektronik Teknolojisini, endüstrideki donanım ve üretimin, elektronik devre sistemlerinin kullanılarak kontrol edilmesi diye tanımlayabiliriz. Sunulan eğitim programı, uzun yılların deneyim ve birikimi ile modern teknolojinin ihtiyaçlarını bir araya getirilerek hazırlanmıştır.
Geniş iş olanağı olan bu programda öğrenciler, elektroniğin temel prensiplerini, elektronik donanımın montaj, bakım ve onarımını yapmayı, ölçü aletlerini ve bilgisayar kullanmayı ve sanayide kullanılan CAD/ CAM ve benzeri programları kullanmayı, bilgisayarla elektronik devre şema çizme ve okumayı, sanayi makinalarının mikrodenetleyici ve bilgisayar ile elektronik olarak nasıl kontrol edildiğini, gereğinde bakım ve onarımını yapabilmeyi, teknik rapor ve proje hazırlamayı, işletim masasında iş yerinin ve personelin iş güvenliğini sağlamayı öğreneceklerdir.
Yaz aylarında yapılan iş yeri stajları ile uygulamaları yerinde yapma imkanları bulunmaktadır.

24/07/2013