Staj Defteri

• Staj başvuru dönemleri okul yönetimi tarafından belirlenerek öğrencilere her sene duyurulmaktadır.
  • Staj başvurusu için gerekli evraklar okulun internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.

STAJ DEFTERİ BÖLÜMLERİ

1_Kapak

2_Staj_Degerlendirme_Formu

3_Yapılan_Isler

4_Gunluk_Rapor

STAJ DEFTERİNİN DOLDURULMASI VE TESLİMİ:

• Staj defterinizin kapağını (1_Kapak) tam ve eksiksiz doldurun.
  • ‘Staj Değerlendirme Formu’ (2_Staj_Degerlendirme_Formu) başlıklı sayfa işyeri eğitimden sorumlu kişi tarafından doldurularak gerekli kısımlar imzalanıp, kaşelenecektir. (Kullanılan kaşe resmi şirket kaşesi olmalıdır.) Staj yapan öğrencinin bir adet fotoğrafı bu sayfada kesinlikle yer almalıdır. Bu sayfa kapalı zarf içerisinde, zarfın ağzı kaşeli ve imzalı olacak şekilde staj defteri ile birlikte teslim edilecektir.
  • Haftalık Çalışma “(3_Yapılan_Isler) tablolarında, haftanın hangi günü ne iş yaptığınızı yazmanız gerekmektedir. Haftalık Çalışmaların her birinin sonunda imza ve kaşe bulunması gerekmektedir.
  • Defterinizi doldururken dikkat etmeniz gerekenler;
    • Öncelikle staj yapılan işletme ile ilgili bilgi verilmelidir. Kuruluşu, faaliyet konusu, personel sayısı ve yapısı vb.
    • Yapılan işler detaylı yazılmalı ve teknik bilgi verilmelidir.
    • Defterinizde her güne ait en az bir sayfa bulunmalı. (Minimum 30 sayfa şekiller hariç olarak)
    • Sayfa sonları sorumlu kişi tarafından imzalanmış olmalıdır.
  • Defterlerinizi size belirtilen gün ve saatlerde elden imza karşılığı teslim etmeniz gerekmektedir.
14/01/2014