Staj İşlemleri

Staj yapacak öğrencilerin staj başvurusu sırasında izleyeceği yol ve gerekli dosyalar aşağıda belirtilmiştir.

• İlk olarak aşağıda linkleri verilen dosyalardan “Staj Başvuru Formunu” indirilecektir. Bu formun gerekli yerleri doldurulduktan sonra 2 adet çıktı alınacaktır.
  • Staj yapacağınız kurum “staj yapacağınıza” veya “staj süresince sigortanızı okul tarafından yapılacağına” dair bir belge istiyorsa “Bilgilendirme Yazısı” dosyasını indirip doldurup Program Başkanı veya yetkili kişiye onaylatılacaktır.
  • 2 adet “Staj Başvuru Formunu” staj yapacağınız kuruma onaylatılacaktır. (İşyeri Onayı)
  • İşyerine imzalatılmış olan 2 adet “Staj Başvuru Formunu” Program Başkanı veya yetkili öğretim elemanına imzalatılacaktır. (Program Onayı)
  • Son olarak Müdürlükçe başvuru için belirtilen tarihlerde Yüksekokulumuzun Kütüphanesine;
    Staj Başvuru Formunu
    (2 Adet Fotoğraflı)
    Sağlık Yardımı Beyan ve Taahhütnamesi (1 adet)
    Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 adet)
    Öğrenci Kimlik Kartı fotokopisi (1 adet)
    belgelerinizi teslim edeceksiniz.
  • Başvuru sonrası “Staj Başvuru Formunun” bir nüshasını ve “T.C. SGK-Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi” evraklarını staj bitiminde staj defteri ile birlikte geri getirmek üzere teslim alacaksınız.
  • Staj dönemi için yapılacak sigorta yüksekokul tarafından karşılanacaktır.
  • Bu aşamadan sonra stajınız yaparken kullanacağınız defter için web sayfasından;
    Staj Defteri Ön Sayfalar” (staj defteri kapak,  değerlendirme formu ve haftalık yapılan iş formunu içerir.) ve “Staj Defteri Günlük Rapor” dosyalarını indirip bilgisayar ortamında veya çıktısını alıp el ile doldurabilirsiniz.
  • Staj defterlerinizi doldurup işyerinize onaylattıktan sonra Program Başkanlığı tarafından duyurulacak tarihlerde staj defterinizi teslim etmeniz gerekmektedir.

Gerekli Dosyalar:
Yüksekokula Teslim Edilecek Belgeler:
Staj Başvuru Formu (indirmek için tıklayınız.)
Sağlık Yardımı Beyan ve Taahhütnamesi (indirmek için tıklayınız.)
Staj Defteri Belgeleri:
Staj Defteri Ön Sayfalar (indirmek için tıklayınız.)
Staj Defteri Günlük Rapor (indirmek için tıklayınız.)
Staj Yapılacak Kurumun İstemesi Halinde:
Staj Bilgilendirme Yazısı (indirmek için tıklayınız.)

STAJ İÇİN YÜKSEKOKULA BAŞVURU VE STAJA BAŞLAMA TARİHLERİ:

I.GRUP STAJ : ( İKİ STAJI BİRLİKTE YAPACAK OLAN MEZUN AŞAMASINDA Kİ İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLER BU TARİHTE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR. TEK STAJ YAPACAKLAR DA BU TARİHTE STAJ BAŞVURUSU YAPABİLİRLER.)
BAŞVURU TARİHİ:                        22 Mayıs – 02 Haziran  2017
STAJA BAŞLAMA TARİHİ :         05 Haziran 2017