Sade Ofset Teknik Gezisi 2017

30 Kasım 2017 Perşembe Günü 2. Sınıf öğrencilerimizle Bağcılar’daki Matbaacılar Sitesinde (Mas-Sit) Bulunan Flekso ve Ofset Baskı matbaası Sade Ofset’e teknik gezi gerçekleştirdik. Tesisi gezmemizin öncesinde Genel Müdür Yardımcısı Süleyman DEMİR tarafından basım sektörünün geleceği konusunda öğrencilerimize önemli bilgiler verildi. Tesiste flekso ve ofset baskıdaki baskı hazırlık, baskı ve baskı sonrası aşamaları detaylı şekilde incelendi. Tesisi gezmemize Sade Ofset Bobin Baskı Üretim Sorumlusu Fatih PAKYARDIM eşlik etti. Teknik geziyi gerçekleştirdiğimiz Sade Ofset’e, geziyi gerçekleştirmemizde katkılarından dolayı Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Bey’e ve gezide eşlik eden Üretim Sorumlusu Fatih Bey’e teşekkür ederiz.

03/12/2017