Manisa – İzmir Teknik Gezisi 2017 Fotoğrafları

TOYO/DYO Matbaa Mürekkepleri A.Ş.’nin Manisa’daki Fabrikası’na 21-23 Nisan 2017 tarihlerinde Yrd.Doç.Dr. Engin UĞUR’un, Öğr.Gör. Samed Ayhan ÖZSOY’un ve Öğr.Gör. Uğur YETKİN’in rehberliğinde Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Basım ve Yayın Teknolojileri Programı’nın gerçekleştirdiği teknik gezi  TOYO/DYO Genel Müdürü Yakup BENLİ Bey’in onayı ve İnsan Kaynakları Uzmanı Özge KAMAY Hanım’ın, Teknik Destek Uzmanı Mehmet Hakan ÜLÜŞ Bey’in ve Firma yetkilisi Süha NAZLIAY Bey’in yardımlarıyla çok verimli geçmiştir. Bölüm öğrencilerimiz matbaa mürekkep üretiminin tüm aşamalarını izahatlı bir şekilde gördüler. Daha sonra ise İzmir Aliağa’daki Viking Kağıt Fabrikası’na ziyarette bulunuldu. Hammaddeden ve atık kağıttan yeni kağıt üretimine kadarki aşamalar görüldü. Daha sonra ise İzmir Çamdibi’ndeki  Printer Ofset matbaasına ziyarette bulunuldu. Ziyaretimizde dergi üretim basamakları ve dijital baskı üretim basamakları görüldü. TOYO/DYO Matbaa Mürekkepleri A.Ş.’nin Manisa’daki Fabrikası, Viking Kağıt A.Ş.’nin Aliağa Fabrikası ve Printer Ofset’in Çamdibi’ndeki matbaasına gerçekleştirilen teknik geziden sonra İzmir’de turistik gezi gerçekleştirilerek 23 Nisan sabahı İstanbul’a geri dönüldü. Ziyaretimizde misafirperverliklerinden dolayı TOYO/DYO Matbaa Mürekkepleri A.Ş.’den İnsan Kaynakları Uzmanı Özge KAMAY Hanım’a, Teknik Destek Uzmanı Mehmet Hakan ÜLÜŞ Bey’e ve Süha Nazlıay Bey’e; Viking Kağıt A.Ş.’den Üretim Ekip Lideri Uğur ARSLAN Bey’e ve Üretim Mühendisi Seçkin Burtan UÇAR Bey’e; Printer Ofset’ten Sinan YOLCU Bey’e ve Serkan YOLCU Bey’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

16/05/2017