TUYAP 2016 Ambalaj Fuarı Fotoğrafları

2-5 Kasım 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen Avrasya Ambalaj 2016 Fuarı’nda İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Basım ve Yayın Teknolojileri Programı olarak yer aldık. Fuardaki standımızda mevcut ve mezun öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar sergilendi. Fuar süresince 2. sınıf öğrencilerimiz her gün bir grup olacak şekilde görev aldılar. Fuar süresince Bölüm Başkanımız Yrd.Doç.Dr. Engin UĞUR ve Bölüm Başkan Yardımcımız Öğr.Gör. Samed Ayhan ÖZSOY, Bölüm Hocalarımız Öğr.Gör. Aysun ÇALIŞKAN, Ofset Baskı Dersi hocamız Öğr.Gör. Uğur YETKİN de hazır bulundular. Fuardaki standımızı İÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Erdoğan KÖSE, Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan Doç.Dr. Cem AYDEMİR, Yrd.Doç.Dr. Mehmet OĞUZ, Dr. Doğan TUTAK hocalarımız, Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Matbaa Öğretmenleri Kadir ÖZBEY ve Orhan AKCAN, Matbaa Teknik Dergisi’nden M. Akif TATLISU, TSE’den, BASEV’den, Matbaacılar Odası’ndan birbirinden değerli misafirlerimiz ve eski mezunlarımız ziyaret ettiler.

Avrasya Ambalaj 2016 Fuarı ile birlikte 5. Uluslararası Matbaa Teknolojileri Sempozyumu 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde İÜ Rektörlük Binası Salonunda, TÜYAP Fuar Alanında Karadeniz ve Marmara Toplantı Salonlarında gerçekleştirildi. Bölümümüzden öğrencilerin görev aldığı sempozyumda Bölüm hocalarından Öğr.Gör. Samed Ayhan ÖZSOY da ‘Ciltleme Tekniklerindeki Standartlar, Malzeme Seçimi ve Yaşanan Sorunlar’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Fuar ve sempozyum süresince görevli olarak bulunan öğrencilerimiz ve fuar alanını gezen öğrencilerimiz hem sosyal ilişkiler kurma hem de sektördeki gelişmeleri yakından takip etme olanağına sahip oldular.

13/12/2016