TUYAP 2015 Ambalaj Fuarı Fotoğrafları

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen Avrasya Ambalaj 2015 Fuarında İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Basım ve Yayın Teknolojileri Programı olarak yer aldık. Fuardaki standımızda mevcut ve mezun öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar sergilendi. Fuar süresince 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz her gün bir grup olacak şekilde görev aldılar. Fuar süresince Bölüm Başkanımız Yrd.Doç.Dr. Engin UĞUR ve Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr.Gör. Samed Ayhan ÖZSOY da hazır bulundular. Fuardaki standımıza Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan değerli misafirlerimiz, eski mezunlarımız ve Ofset Baskı dersi hocası Öğr.Gör. Uğur YETKİN de ziyarette bulundular. Fuar süresinde standımızda bulunan öğrencilerimiz ve fuar alanını gezen öğrencilerimiz hem sosyal ilişkiler kurma hem de sektördeki gelişmeleri yakından takip etme olanağına sahip oldular.

23/11/2015