51. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde İstanbul Üniversitesi öğretim üyeleri #SinemaEğitimininGeleceği sunumunu gerçekleştirdi

Sinema Eğitiminin Geleceği

Yüksekokulumuz Radyo Televizyon Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgü Yolcu, 51. Uluslararası Antalya Film Festivali Kapsamı’nda yapılan “Türk Sineması’nda Okullu-Alaylı Ayrımı” başlıklı panelde Sinema Eğitiminin Geleceği başlıklı sunumu gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi Olbia Salonu’nda 14 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen Panele, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Uçar İlboğa, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ergün Yolcu, İstanbul Üniversitesi TBMYO Radyo Televizyon Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgü Yolcu’nun yanı sıra 2005 yılında Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü almış olan Oyuncu Vildan Atasever katıldı.

antalya

27/10/2014