İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın TRT’de Açıklamalarda Bulundu

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Sayın Prof. Dr. Nuri AYDIN, TRT Haber’de Üniversitemiz ve Tercih Dönemi Hakkında Bilgiler Verdi.

YouTube Preview Image

Öğrenci ve ailelerinin sınav maratonu sonunda çok stresli bir dönemi atlattıklarını belirten İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, üniversite tercihinin sadece bir okul tercihi olmadığını, aynı zamanda öğrenciler için bir yaşam ve bir marka tercihi anlamına geldiğini kaydetti.

Üniversite Tercihi Kadar, Kişisel Gelişim de Önemli
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa olarak, tercih ve tanıtım günleri sayesinde aday öğrencilere öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkanı sağladıklarını aktaran Prof. Dr. AYDIN, öğrencilerin hangi üniversiteyi ve mesleği tercih ederlerse etsinler, kariyerleri konusunda öğrencilerin kişisel gelişimlerinin çok önemli olduğunu belirtti.

14/08/2018

Adres : İstanbul Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi Teknik Bilimler MYO