İÜ TBMYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (TBMYO) 2017-2018 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 11 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

tbmyomez

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan müzik grubu mini bir konser verdi.

Törende konuşma yapan İÜ TBMYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Köse, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun geçmişten günümüze on binlerce öğrenciyi hayata ve sektöre kazandırmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, Meslek Yüksekokullarının öneminden bahsetti. Konuşmasının son bölümünde, bundan sonra da aynı gayretle öğrencileri hayata kazandırmak konusunda çalışacaklarını ifade eden Prof. Dr. Erdoğan Köse, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Törende ayrıca uzun yıllar kuruma hizmet etmiş ve bölüm başkanlıklarından ayrılan öğretim üyelerine plaket takdim edildi.

Öğretim elemanları tarafından öğrencilere temsili diplomalarının verilmesiyle devam eden mezuniyet töreni, İÜ TBMYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Köse’nin öğrencilere diploma yemini ettirmesi ve kep atma töreniyle son buldu.

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

17/05/2018