2018 YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURU VE BAŞLAMA TARİHLERİ

II.GRUP STAJA BAŞVURU TARİHİ :   15 – 22 HAZİRAN 2018

II.GRUP STAJA BAŞLAMA TARİHİ :   02 TEMMUZ 2018

NOT:
1-) STAJ BAŞVURULARI VE EVRAK TESLİMİ İLE FORMLARIN İMZA İŞLEMLERİ ÖĞRENCİLERİN KENDİ PROGRAM BAŞKANLIĞINA YAPILACAKTIR.

2-) ÖNCEDEN STAJ YERİNİ AYARLAYANLAR SGK PRİMLERİNİN YÜKSEKOKULUMUZ TARAFINDAN YAPILACAĞINA DAİR YAZIYI (Staj Sigorta İşlemleri İşyeri Bildirim Yazısı ) AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ALARAK PROGRAM BAŞKANLIKLARINA İMZALATMALARI GEREKMEKTEDİR.

STAJ DEFTERİNİN DOLDURULMASI VE TESLİMİ:

• Staj defterinizin dış kapağını ve iç kapağını eksiksiz doldurun.
  • Staj Değerlendirme Formu işyeri eğitimden sorumlu kişi tarafından doldurularak gerekli kısımlar imzalanıp, kaşelenecektir. (Kullanılan kaşe resmi şirket kaşesi olmalıdır.) Staj yapan öğrencinin bir adet fotoğrafı bu sayfada kesinlikle yer almalıdır. Bu sayfa kapalı zarf içerisinde, zarfın ağzı kaşeli ve imzalı olacak şekilde staj defteri ile birlikte teslim edilecektir.
  • “Haftalık Yapılan İşler” tablolarında, haftanın hangi günü ne iş yaptığınızı yazmanız gerekmektedir. Haftalık Çalışma sayfalarının her birinin sonunda imza ve kaşe bulunması gerekmektedir.
  • Staj defterinin ciltlenmesi: Dış kapak karton kapak, diğer sayfalar normal olacak şekilde ciltlenmelidir. Staj değerlendirme formu  kapalı zarf içerisinde staj defteri ile birlikte teslim edilmelidir.
  • Defterinizi doldururken dikkat etmeniz gerekenler;
    • Öncelikle staj yapılan işletme ile ilgili bilgi verilmelidir. Kuruluşu, faaliyet konusu, personel sayısı ve yapısı vb.
    • Yapılan işler detaylı yazılmalı ve teknik bilgi verilmelidir.
    • Defterinizde her güne ait en az bir sayfa bulunmalı. (Minimum 30 sayfa şekiller hariç olarak)
    • Sayfa sonları sorumlu kişi tarafından imzalanmış olmalıdır.
  • Defterlerinizi Program Başkanlığınız tarafından size belirtilen gün ve saatlerde elden imza karşılığı teslim etmeniz gerekmektedir.
21/05/2018

Adres : İstanbul Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi Teknik Bilimler MYO