İ.Ü. 39. Spor Şöleni Dragon Bot ve Rafting Yarışları Başvuruları

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği’nin 39.’sunu düzenlediği Spor Şöleni’nde bu yıl Dragon Bot ve Rafting branşlarında da yarışmalar yapılacaktır.

Rafting Yarışları 11 Nisan 2018, Dragon Bot Yarışları 11 Mayıs 2018 tarihinde başlayacaktır.

Dragon Bot ve Rafting programının oluşturulabilmesi, malzemelerin temin edilmesi ve iletişim sağlanabilmesi amacıyla, katılmak isteyenlerin ekteki başvuru formunun 25 Ocak 2018 tarihine kadar doldurularak sporbirliği@istanbul.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.
Katılım koşulları, Başvuru Formu, Yönerge ve Program aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Dragon Bot Yarışları   : Katılım her birim için en fazla 6 (altı) takımla sınırlıdır.
Rafting Yarışları          : Katılım her birim için en fazla 3 (üç) takımla sınırlıdır.

Dragon Bot Yarişlari ve Rafting Yarışları Başvuru Formu ve Yönergeler ve Program için Tıklayınız.

22/01/2018

Adres : İstanbul Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi Teknik Bilimler MYO