2017-2018 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları

– 2017-2018  Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası ve Kurum İçi  Yatay Geçiş Sonuçları

Yedek Kayıt Tarihi: 21-22 Eylül 2017

Kurumlararası ve Kurum İçi Yatay Geçiş Kayıt için Gerekli Belgeler:
* Sekiz adet 4,5 x 6,0 cm ebadında fotoğraf (son altı ay içinde, ön cepheden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
* Geldiği Üniversiteye ait eski öğrenci kimlik kartı ile TBMYO Öğrenci Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ:
Yedek kayıt için; kesin kayıt tarihleri sona erdikten sonra boş kontenjan olması halinde, yedek olarak kazanan öğrenciler sırasıyla müdürlüğümüzce telefon ile aranacaktır.

– 2017-2018  Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ek-Madde-1 uyarınca Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş Sonuçları ( Liste Zip’li/Sıkıştırılmış dosya içerisindedir, dosyanın indirilerek açılması gereklidir.)

Kesin Kayıt Tarihi: 5-8 Eylül 2017

Ek-Madde-1 Uyarınca Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler:
 1- Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenim gördüğü yıla ait bütün dersleri gösterir öğretim planı/müfredatı ve ders içerikleri ve adayın öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumundan aldığı ders içerikleri.
2- Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi lisans öğrenim belgesinin(Transkript) aslı veya resmi fotokopisi
3- Kayıtlı olduğu programa yerleştiği ilgili yıldaki bütün puan türlerinde alınan yerleştirme puanı ve başarı sıralarını gösterir ayrıntılı ÖSYS Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
4- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge
5- Öğrenci Belgesi
6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
7- Online Başvuru Formu
8- Sekiz adet 4,5 x 6,0 cm ebadında fotoğraf (son altı ay içinde, ön cepheden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
9- İkametgâhı ile ilgili beyanı (İkamet Beyanı Formu için TIKLAYINIZ )
10- Geldiği Üniversiteye ait eski öğrenci kimlik kartı

– 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ek-Madde-2 uyarınca Suriye/Mısır/Yemen  Üniversitelerinden  Yatay Geçiş Sonuçları

Kesin Kayıt Tarihi: 5-8 Eylül 2017

Ek-Madde-2 uyarınca Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler:
*Lise Diplomasının aslı ile noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı Türkçe tercümesi
*Lise Diplomasının, TC Milli Eğitim Bakanlığı İl Milli Eğitim Müdürlükleri ya da Türk Dış Temsilciliklerinden alınmış Denklik Belgesinin aslı
*Sekiz adet 4,5 x 6,0 cm ebadında fotoğraf (son altı ay içinde, ön cepheden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
*İkamet Adresi Beyanı  (İkamet Beyanı Formu için TIKLAYINIZ )

24/08/2017