BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN YAZ OKULU ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN

Üniversitemiz Yaz okulu Esaslarına uygun olarak ders almak isteyen öğrencilerimiz;

1- Yaz Okulundan ders almak isteyen öğrencilerimiz Ders alacakları Üniversiteden  onaylı ders içerikleriyle birlikte web sayfamızdaki dilekçeyi yada Öğrenci Büromuzdan temin edecekleri dilekçeyi eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

2- Onaylı ders içerikleri ve dilekçeyi  Program Başkanı tarafından incelenmek üzere Program Başkanına teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Program Başkanı  tarafından ders içerikleri incelendikten sonra uygun görülmesi halinde gerekli yerler doldurularak Program Başkanı tarafından imzalanması gerekmektedir.

4- Program Başkanı tarafından müracaatı Onaylanan öğrencimizin yaz okulu dilekçesini   en geç 14 Temmuz 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Öğrenci Bürosuna teslim etmesi gerekmektedir.

yaz-okulu-esaslari

yaz-okulu-dilekcesi