This page was exported from İstanbul Üniversitesi [ http://teknikbilimlermyo.istanbul.edu.tr ]
Export date: Fri Nov 17 23:16:24 2017 / +0000 GMT

İstanbul Üniversitesi Dragon Bot Yarışlarında Yüksekokulumuz Şampiyon Oldu

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Müdürlüğü tarafından İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen ve festival havasında geçen Dragon Bot Yarışları renkli görüntülerle tamamlandı.

Küçükçekmece gölünde düzenlenen Dragon Bot Yarışları'nın ilk gününde İstanbul Üniversitesi fakülteleri arasında düzenlenen yarışlarda 28 takım 370 sporcu kürek çekti. Yarış sonunda İÜ Teknik Bilimler MYO şampiyon olurken, Mühendislik 3 takımı ikinci, Mühendislik 7 takımı ise yarışı üçüncülükle tamamladı.

Şampiyon Teknik Bilimler MYO'na şampiyonluk kupasını İÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yavuz Padem ve İÜ Spor Birliği Müdürü Hamdi Özcan takdim etti. İkinci olan Mühendislik 3 takımına kupasını İÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Recai Çalışkan ve İÜ Spor Birliği Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bülent Duran takdim etti. Üçüncü olan Mühendislik 7 takımına kupasını İÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muhammed Ali Aydın ve İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Hizmetleri Koordinatörü Ozan Develioğlu takdim etti. En Centilmen Takım ödülü ise İÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı takımına Spor Birliği Müdürlüğü Su Sporları Koordinatörü Özay Özdemir tarafından takdim edildi.

Dragon Bot Yarışları