İÜ TBMYO 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 12 Mayıs 2017 Cuma günü Fen Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mezuniyet Törenine İÜ TBMYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğan KÖSE, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak BENLİ, İÜ TBMYO Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyeleri, Program Başkanları, akademik ve idari personeli, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törenin başlaması öncesinde,  Pınar SÜER mini konser verdi.

Mezuniyet Töreni, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına 1 dakikalık Saygı Duruşu ile başladı. İstiklal Marşı’nın söylenmesinden sonra tören için gönderilen tebrik telgrafları okundu.

Yönetmenliğini Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Hasan YAMAN’ın yaptığı İÜ TBMYO’nun yeni tanıtım filmi seyredildi.

Törenin konuşmalar bölümünde ilk olarak Yüksekokul öğrencileri adına Şaadet TEKİN söz aldı. Daha sonra Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Erdoğan KÖSE ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak BENLİ konuşmalarını yaptı.

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Müdürlüğü tarafından İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla İstanbul Üniversitesi fakülteleri arasında düzenlenen Dragon Bot Yarışları’nda 28 takım arasında şampiyon olan İÜ Teknik Bilimler MYO Kürek Takımına, kupa ve madalyaları Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Erdoğan KÖSE ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak BENLİ tarafından takdim edildi.
Törende görev süresini tamamlayıp 2017  yılında emekli olan Yüksekokul personeline yaptıkları hizmetler ve üniversitemize katkılarından dolayı  plaketleri takdim edildi.

Daha sonra İÜ TBMYO’da yer alan tüm programların öğretim elemanı ve öğrencileri alfabetik sıra ile sahneye çağrılarak öğrencilere temsili diplomaları takdim edildi.

Son olarak tüm öğrenciler sahneye davet edilip diploma yemini ettirildi. Tören, öğrencilerin kepleri atmasıyla sona erdi.

18/05/2017