This page was exported from İstanbul Üniversitesi [ http://teknikbilimlermyo.istanbul.edu.tr ]
Export date: Fri Nov 17 23:17:53 2017 / +0000 GMT

İstanbul Üniversitesi 7. Uluslararası Yükseköğrenim Fuar ve Konferansı’na Katıldı

İstanbul Üniversitesi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Yükseköğrenim Fuar ve Konferansı'na katıldı.

riyad1

Riyad Uluslararası Sergi Merkezi'nde düzenlenen fuar, dünyanın 30 farklı ülkesinden 380 üniversitenin katılımı ile gerçekleştirildi. Dünya sıralamalarında ilk sıralarda yer alan üniversitelerin yer aldığı fuara, Türkiye'den İstanbul Üniversitesi de katıldı.

Devlet ve özel üniversitelerin yanı sıra konsoloslukların, kültür ataşeliklerinin, enstitülerin, araştırma merkezlerinin, uluslararası kurum ve kuruluşların katıldığı fuarda konferanslar ve workshoplar yapıldı.

Fuara İstanbul Üniversitesi'ni temsilen İÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Köse ve İÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Süleyman Türkoğlu katıldı.

Tıp ve Mühendislik Fakültelerimize İlgi Büyük

Fuara İstanbul Üniversitesi'ni temsilen katılan heyet, katılımcıları İstanbul Üniversitesi'nin tarihçesi, eğitim yapısı, burs,