This page was exported from İstanbul Üniversitesi [ http://teknikbilimlermyo.istanbul.edu.tr ]
Export date: Fri Nov 17 23:16:47 2017 / +0000 GMT

Şavşat Belediye Başkanı’ndan İstanbul Üniversitesi’ne Teşekkür Ziyareti

savsat_ziyaret

12-14 Temmuz 2016 tarihinde, 2. Cittaslow Şavşat Çalıştayı'nın etkileri devam ediyor. Başarılı bir çalıştaya imza atan Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ve Destek Hizmetleri Müdürü Özgür Dede, İstanbul Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Şavşat Belediyesi'nin yaptığı başarılı etkinlikler gerek Türkiye genelinde gerekse de Dünya'nın bir çok ülkesinde ses getiriyor. Dünya'nın Cittaslow şehirleri arasına giren Şavşat ilçesi bu alanda önemli etkinliklere de imza atarak ilçenin tanıtımına katkı sağlarken, bir yandan da ilçenin geleceği için önemli adımların atılmasına imkan sağlanıyor. Bu amaçla gerçekleştirilen etkinlikler ses getirmeyi sürdürürken, 12-14 Temmuz 2016 tarihlerinde Şavşat Kaymakamlığı ve Şavşat Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Cittaslow Şavşat Çalıştayı'da yine başarıyla tamamlanan etkinler arasındaydı. Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk; işte bu etkinlik kapsamında ”Şavşat Kadınları Sanatsal Etkinlikleri” organizasyonunu gerçekleştiren, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elsanatları Bölümü Seramik Cam ve Çinicilik Programı Öğretim elemanlarına, başta Artvinli Hemşerimiz Prof. Dr. Erdoğan Köse olmak üzere teşekkür etmek için üniversitedeki makamında ziyaret etti.

Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elsanatları Bölümü Seramik Cam