Akıllı Tahtaların Etkin Kullanımı Eğitimi

İÜ TBMYO Müdürlüğü Kurum içi Eğitim Komisyonu tarafından organize edilen “Akıllı Tahtaların Etkin Kullanımı” eğitimi, 3 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Saat 14:00’deki Akademik Kurul’un bitiminin hemen ardından saat: 15:00’de başlayacak olan eğitimde yüksekokulumuzda yer alan akıllı tahtaların en etkin şekilde nasıl kullanılabileceği aktarılacak. İÜ TBMYO Biyomedikal 1 Sınıfı’nda İbrahim AKSOY tarafından verilecek olan eğitim, yaklaşık 1 saat sürecek.

İÜ TBMYO Müdürü Prof. Dr. Umay B. Fırat, yüksekokulumuzdaki akıllı tahtaların daha aktif kullanımı açısından söz konusu eğitimin önemli olduğunun altını çizdi. Eğitime tüm akademik ve idari personelimizin davetli olduğunu belirten Prof. Dr. Fırat, “Akıllı tahtaya sahip olan programların tüm öğretim elemanları ve teknik personelinin eğitime katılması yararlı olacaktır. Diğer programdan ise en az bir öğretim elemanının eğitime katılmasını bekliyoruz.” dedi. Prof. Dr. Umay B. Fırat, eğitim sonrasında tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verileceğini de dile getirdi.

02/07/2015

Adres : İstanbul Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi Teknik Bilimler MYO